Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παπαδημούλης: Το βράδυ της Κυριακής το μεγάλο πρόβλημα θα υπάρχει στη ΝΔ

«Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι πολύ καλύτερο από τις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων. Το βράδυ των εκλογών το μεγάλο πρόβλημα θα υπάρχει στην οδό Πειραιώς, όχι στο Μαξίμου ή την Κουμουνδούρου», εκτίμησε, μιλώντας στο ραδιόφωνο «105.5 Στο Κόκκινο», ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «βιάστηκε να ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά, ότι θα συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα θριαμβεύσει η Νέα Δημοκρατία. Ο κίνδυνος να περάσει κάτω από τον πήχη είναι ολοφάνερος, “έχουν χάσει την μπάλα”»

«Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν επαναπαυόμαστε. Ανεβάζουμε ταχύτητα, πάμε για δυνατό φίνις. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, αυτό αφορά και τα ποσοστά των κομμάτων στις ευρωεκλογές και τα πρόσωπα», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.

«Το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κάθε μέρα ανεβαίνει και αυτό φαίνεται όχι μόνο στο μέγεθος των συγκεντρώσεων, αλλά στη ζεστασιά του κόσμου, στα βλέμματα, στα χαμόγελα», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Το κοινωνικό μπλοκ που εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ και έλπισε και στηρίχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ στα πολύ δύσκολα και τώρα αρχίζει να βλέπει την ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου από τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής, αυτός ο κόσμος μας ξεπερνά σε αισιοδοξία, δυναμισμό και ελπίδα, “μας τραβάει από το μανίκι” να κάνουμε περισσότερα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή