Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παπανάτσιου: Ένα ακόμα «μνημονιακό» μέτρο φτάνει στο τέλος του

«Η ρύθμιση για την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί έρχεται για να στηρίξει ένα από τα πιο δυναμικά πεδία παραγωγής της χώρας μας, την παραγωγή οίνου», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προσθέτοντας πως «το οικονομικό επιτελείο θα προβεί σε κάθε ενέργεια προκειμένου να στηρίξει τα παραγωγικά πλεονεκτήματα της χώρας».

Στη δήλωσή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υφυπουργός Οικονομικών επισημαίνει επίσης ότι «έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο ότι ο δημοσιονομικός χώρος που δημιουργείται από την υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας, θα αξιοποιείται για να “επιστρέφει” στο λαό, για την ανακούφιση από βάρη που φορτώθηκε η κοινωνία την περίοδο των μνημονίων. Έτσι, θα υπάρχει μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας με τους εκπροσώπους όλων των κλάδων, όπως υπήρξε από την πρώτη στιγμή με τον κλάδο των οινοπαραγωγών».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094545114-0’); });

Σημειώνεται ότι το απόγευμα στη Βουλή, και παρουσιάζοντας την τροπολογία για την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί, μετά και τη σχετική εξαγγελία του πρωθυπουργού, η κ. Παπανάτσιου είχε επισημάνει πως «καταργούμε τη διάταξη, δεν προβλέπεται στον προϋπολογισμό. Ένα ακόμα “μνημονιακό μέτρο” φτάνει στο τέλος του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή