Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παρήγγειλε δυο ποτήρια νερό και άφησε φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων

Δεν πίστευε στα μάτια της μια σερβιτόρα ενός εστιατορίου στο Γκρίνβιλ της Βόρειας Καρολίνας, όταν διαπίστωσε πως στο τραπέζι που λίγο πριν είχε εξυπηρετήσει, υπήρχαν παρατημένα 10.000 δολάρια σε μετρητά.

Ο πελάτης που καθόταν εκεί, της παρήγγειλε δύο ποτήρια νερό και μέχρι εκείνη να τα φέρει, εξαφανίστηκε αφήνοντας το γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και η νεαρή σερβιτόρα, Alaina Custer κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, με το υπόλοιπο να το μοιράζει στο υπόλοιπο προσωπικό.

«Υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι που κάνουν καλές πράξεις», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο WNCT-TV ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Bret Oliverio. «Έχω δει κάποια μεγάλα φιλοδωρήματα, αλλά όχι και τέτοιο ποσό. Αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου», πρόσθεσε.

Ο μυστηριώδης πελάτης, όπως ανέφεραν αργότερα ντόπιοι, ήταν ο Jimmy Donaldson, ένας διάσημος vlogger ευρύτερα γνωστός ως «MrBeast».

Το κανάλι του στο youtube αριθμεί 9 εκατομμύρια συνδρομητές και τα βίντεο που δημοσιεύει έχουν τεράστια απήχηση, με πάνω από 500 εκατομμύρια views συνολικά.

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεό του δίνει φιλοδώρημα 10.000 δολάρια σε έναν διανομέα πίτσας…

localStorage.clear();


Πηγή