Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: «Ντροπή! Για όλα φταίει ένα ιατρικό παραπεμπτικό δύο ημέρες μετά την τραγωδία;»

«Για όλα φταίει ένα ιατρικό παραπεμπτικό δύο μέρες μετά την τραγωδία;» αναρωτιέται το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, αναφορικά με την αναρρωτική άδεια που πήρε ο επιθεωρητής του σταθμάρχη της Λάρισας, μία ημέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελείο της χυδαιότητας και της Ακροδεξιάς. Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης σε διατεταγμένη υπηρεσία, εμμένουν στον δρόμο της διακίνησης σεναρίων, ενώ ο ελληνικός λαός πενθεί. Από την καθυστερημένη συγγνώμη, πέρασαν στην αδιάντροπη αθλιότητα για να ξεπλύνουν τις εγκληματικές τους ευθύνες» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την αναρρωτική άδεια που πήρε ο επιθεωρητής, τον οποίο παρέπεμψε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος και διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής Νίκος Χαυτούρας.

Πλεύρης: Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ο γιατρός που έδωσε την αναρρωτική στον επιθεωρητή σταθμάρχη

Βόλος: Ποιος έδωσε την αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ -«Είμαι πολιτικός στόχος» απαντά ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

«Αλήθεια, τι θα πει αυτή η Κυβέρνηση στους γονείς των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους πηγαίνοντας στα πανεπιστήμιά τους; Ότι για όλα φταίει ένα ιατρικό παραπεμπτικό δυο μέρες μετά την τραγωδία; Τι θα πει στους συγγενείς των παιδιών που αγόρασαν το εισιτήριο προς τον θάνατό τους, πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις Καραμανλή για ασφαλή σιδηρόδρομο; Οι ακροδεξιοί προπαγανδιστές δίνουν αγώνα για να σώσουν τις καρέκλες τους, αποδεικνύοντας και πάλι ότι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην εξουσία. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.


Πηγή