Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Πελέ: Οι κόρες του ποζάρουν πάνω από το φέρετρό του -Η μια φωτογραφίζεται με πλατύ χαμόγελο

Φωτογραφίες ενώ βρίσκονται πάνω από το φέρετρο με τη σορό του πατέρα τους, Πελέ, έβγαζαν οι κόρες του κατά τη διάρκεια του τελευταίου «αντίο» στον θρυλικό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες της γιγαντιαίας χώρας της Νοτίου Αμερικής έσπευσαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) στο γήπεδο της Σάντος, ώστε να αποχαιρετήσουν τον Πελέ. Μεταξύ αυτών είναι προσωπικότητες όπως ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, αλλά και ο επικεφαλής της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η σορός του «βασιλιά» έχει τοποθετηθεί για λαϊκό προσκύνημα στο κέντρο του γηπέδου στο οποίο μεγαλούργησε κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του. Από το πρωί οι Βραζιλιάνοι σχημάτισαν μεγάλες ουρές, ώστε να αποχαιρετίσουν με τον δικό τους τρόπο τον ήρωά τους.

Πελέ: Οι Βραζιλιάνοι «αποχαιρετούν» τον ποδοσφαιρικό τους θρύλο -Λούλα και Ινφαντίνο στην τελετή

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ: Ουρές Βραζιλιάνων για το τελευταίο αντίο στον θρύλο [εικόνες]

Στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που τοποθετήθηκε η σορός του Πελέ, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως ο γιός του Εντίνιο, αλλά και οι δύο κόρες του, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο και Φλάβια Κριστίνα Κουρτς.

Οι δύο κόρες του Πελέ, ωστόσο, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κόσμο πάνω από το φέρετρο του πατέρα τους, με την Κέλι, μάλιστα, να φαίνεται να είναι άκρως χαμογελαστή.

Πελέ: O πρόεδρος Ινφαντίνο βγάζει σέλφι την ώρα του λαϊκού προσκυνήματος

Ο Ινφαντίνο βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Πελέ. Βρίσκεται και δίπλα στο σημείο όπου βρίσκεται το άψυχο σώμα του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου και της Σάντος.

Ο πρόεδρος της FIFA φαίνεται να βγάζει σέλφι αφότου αποχαιρέτησε ο ίδιος τον Πελέ, με άτομα που βρίσκονται γύρω από το σώμα του «βασιλιά». Έπειτα από τις φωτογραφίες, ο Ιφαντίνο μίλησε με την γυναίκα του Πελέ, Μάρθια Αόκι αλλά και τον γιο και πρώην τερματοφύλακα της Σάντος, Εντίνιο.


Πηγή