Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Περιστέρι: Νεαρός γρονθοκόπησε στο κεφάλι 58χρονο για μία απλή… παρατήρηση [βίντεο]

Ένα απίστευτα τραμπούκικο περιστατικό συνέβη παραμονή πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι, όταν ένας 58χρονος, κάνοντας μία παρατήρηση σε έναν 23χρονο που είχε κλείσει το δρόμο, δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι που παραλίγο να αποβούν μοιραία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA όλα ξεκίνησαν παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν ο 58χρονος πήγαινε προς το σπίτι του με το μηχανάκι.

Κάποια στιγμή σε έναν στενό δρόμο, είδε ένα αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στη μέση της οδού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει με το μηχανάκι. Αφού πέρασε λίγη ώρα, εμφανίστηκε ο 23χρονος οδηγός από μία πολυκατοικία και όταν ο 58χρονος του έκανε μία απλή παρατήρηση, τότε εκείνος με μελετημένες κινήσεις σαν μποξέρ, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι.

Βόλος: Άγριος καβγάς ζευγαριού -43χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφό του και εκείνη τον χτύπησε στο μάτι

Ίλιον: Σοκάρουν οι περιγραφές των κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου -«Θες το σκουπόξυλό σου»

Ο 58χρονος, παρότι φορούσε κράνος, είχε σηκώσει το τζαμάκι, με τον 23χρονο να τον χτυπάει με δύναμη στη μύτη και στο σαγόνι, καταφέρνοντας του κάταγμα στην μύτη και στο πάνω σαγόνι και τα ζυγωματικά.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως « στο πρώτο χτύπημα ένιωσα ένα κρακ στον εγκέφαλο».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο 58χρονος για απλή παρατήρηση κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το MEGA η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον 23χρονο και τον αναζητά.

Όπως ισχυρίστηκε ο άτυχος 58χρονος, δεν δέχθηκε κανένα χτύπημα στο σώμα και όλα τα χτυπήματα ήταν μελετημένα και στο κεφάλι, με μοναδικό στόχο να τον βλάψουν.

Δείτε το ρεπορτάζ από το MEGA


Πηγή