Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αγγλία: Γυναίκα φίλαθλος της Μπάρνσλεϊ ζήτησε από σεκιούριτι να της κάνει… κονέ με οπαδό της Μπόλτον [βίντεο]

Το ποδόσφαιρο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, όπως απέδειξε μια φίλαθλος της Μπάνρσλεϊ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόλτον στην Αγγλία.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία καθόταν στις εξέδρες του γηπέδου «Όουκγουελ» στο Μπάρνσλεϊ, παρακολουθώντας τον αγώνα της 2ας Ιανουαρίου που έληξε με 3-0 υπέρ της Μπόλτον, αντάλλαξε βλέμματα με τον οπαδό της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρξει φλερτ, έστω και από απόσταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι Γουόντερερς προηγούνταν από το ημίχρονο με 2-0 και η ομάδα της έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό. Ζήτησε, λοιπόν, από έναν σεκιούριτι να της κάνει κονέ με την… αντίπαλη πλευρά και συγκεκριμένα με τον νεαρό άνδρα που είχε ξεκινήσει την ιδιαίτερη αυτή σύνδεση.

Έτσι λοιπόν, του έδωσε ένα χαρτί, στο οποίο έγραψε τον αριθμό του κινητού της, και ζήτησε να το μεταφέρει στον άνδρα που τράβηξε το ενδιαφέρον της. Το χαρτί μπήκε σε έναν πλαστικό φάκελο, από αυτούς που οι σεκιούριτι έχουν στη διάθεσή τους για να συλλέξουν οποιοδήποτε αντικείμενο ενδεχομένως πέσει προς τον αγωνιστικό χώρο και το μετέφερε στην άλλη εξέδρα.

Ο ενδιαφερόμενος το πήρε στα χέρια του, μέσα σε αποθέωση για το όλο σκηνικό που εκτυλίχθηκε, ενώ άπαντες ζητωκραύγασαν σαν να μπήκε γκολ. Ο νεαρός αγκάλιασε τον άνθρωπο που του μετέφερε το ραβασάκι και έτσι έκλεισε με happy end μια ωραία ιστορία αγάπης σε γήπεδο. Για τη συνέχεια και κατά πόσο το ειδύλλιο προχώρησε, δεν γνωρίζουμε…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή