Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Εξελέγησαν τα νέα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής | ΕΛΛΑΔΑ

Τα νέα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης εξελέγησαν τη Δευτέρα από τα τακτικά μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Η παράταξη «Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, εξέλεξε εννιά μέλη, η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» δύο, και από ένα μέλος εξέλεξαν οι παρατάξεις «Πράξεις για τη Μακεδονία», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Ελληνική Αυγή» και «Οικολογία Πράσινη Λύση». Από τη συνεδρίαση απείχαν οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία» και «Ανταρσία».

Αναλυτικά, από την «Αλληλεγγύη» εξελέγησαν οι Θεόδωρος Αγγελίδης, Δημήτρης Ασλανίδης, Όλγα Γούλα, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Αθανάσιος Κίκης, Ντίνος Κούης, Γερακίνα Μπισμπινά, Νίκος Τζόλλας και Μαγδαληνή Φιλιππιάδου. Από την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» εξελέγησαν η Ανατολή Αγαθαγγελίδου και ο Γεώργος Ζέρβας, από τις «Πράξεις για τη Μακεδονία» ο Γιώργος Τρελλόπουλος, από την «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, από την «Ελληνική Αυγή» ο Νίκος Χρυσομάλλης και από την «Οικολογία Πράσινη Λύση» ο Φίλιππος Γκανούλης.


Πηγή