Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πλήρωσε 3 ευρώ για εφτά πατατούλες, άσκησε κριτική και τα άκουσε

Είναι γεγονός ότι οι τηγανιτές πατάτες θεωρούνται φτηνό φαγητό, συνοδεύοντας κυριολεκτικά τα πάντα.

Κι όμως, ακόμα κι αυτές μπορούν να αποδειχθούν πανάκριβες αν πέσουν στα χέρια των επιτήδειων.

Αυτό έμαθε με τον δύσκολο τρόπο η Leanne Williams όταν βγήκε για φαγητό στο βρετανικό Μερσεϊσάιντ.

Πήγε λοιπόν στο εστιατόριο The Clock Face Pub and Restaurant, για το οποίο άφησε φυσικά μια βιτριολική online κριτική, καθώς όπως λέει την ανάγκασαν να πληρώσει 2,5 λίρες (2,8 ευρώ) για μια μερίδα τηγανιτές πατάτες… εφτά κομματιών.

Το εστιατόριο της απάντησε μάλιστα στην κριτική της, διά στόματος του αφεντικού του Jamie Fildes, ο οποίος την ευχαρίστησε ειρωνικά για τη «λαμπρή κριτική», προσθέτοντας: «εγώ μέτρησα 8 πατάτες, νομίζω πως κάποιος βούτηξε και μία, κάτι που τις κάνει εννιά».

Και μετά τη σάρκασε κιόλας τη γυναίκα που «είχε χώρο για τις πατάτες» έχοντας καταβροχθίσει μέχρι τότε μπριζόλα και ψητές πατάτες και πίνοντας και μια μπιρίτσα.

«Βγήκαμε για ένα ήσυχο οικογενειακό γεύμα», δήλωσε αργότερα εκείνη, «το γεύμα [μπέργκερ] το σέρβιραν σε ένα μικρό πιατάκι με εφτά ή οχτώ πατάτες δίπλα του, έμοιαζε με μινιατούρα φαγητού… Πληρώσαμε 5,5 λίρες (6,2 ευρώ) για το μπέργκερ και 2,5 λίρες (2,8 ευρώ) για τις πατάτες, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Η θεία μου έπαθε εγκεφαλικό και ακόμα προσπαθεί να μιλήσει».

Το εστιατόριο ισχυρίστηκε τελικά, μετά το πικρόχολο χιούμορ του ιδιοκτήτη, πως μπερδεύτηκε και τους σέρβιρε το… παιδικό γεύμα!

localStorage.clear();


Πηγή