Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πλεύρης: Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο -Είναι άνευ αντικειμένου

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύει τον κόσμο.

«Η τροπολογία σας είναι άνευ αντικειμένου. Γιατί η κυβέρνηση έχει παρέμβει, καθώς δίνει 60% στους προηγούμενους λογαριασμούς. Τι διαστρεβλώνετε εδώ πέρα; Βγαίνει ο κ Τσίπρας και λέει σήμερα από το βήμα ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός! Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε; 60% ως 600 ευρώ. Άρα για να το πούμε απλά, ένας λογαριασμός με 30 ευρώ αύξηση δεν θα έχει επιστροφή, ένας με 100 ευρώ θα έχει 60 ευρώ». Με τα λόγια αυτά, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μετά την τοποθέτησή του για την τροπολογία που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο»

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να μην υπάρξουν συνέπειες μέχρι να κριθεί δικαστικά. Να μη πληρώνουν οι πολίτες και να υπάρχει αναστολή. Αν κριθεί νόμιμη όμως η ρήτρα; Αναδρομικά όλα τα λεφτά θα πληρώσουν οι πολίτες και θα έχουν συνέπειες. Έρχεστε εδώ και κοροϊδεύετε τον κόσμο», είπε με νόημα και συμπλήρωσε πως η ρύθμιση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αξία να βρίσκεται στο νομικό πολιτισμό της χώρας.

Κάποια στιγμή να κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο

Ο κ. Πλεύρης, ευχήθηκε επίσης στον αρχηγό της αντιπολίτευσης καλή επιτυχία στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και εξέφρασε την ελπίδα πως κάποια στιγμή, «θα κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο».


Πηγή