Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν

Στην ανακοίνωση των πλειστηριασμών που ματαιώθηκαν, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, μετά από δράση των συλλογικοτήτων, προχώρησαν οι συμβολαιογράφοι. Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αναφέρει σε ανακοίνωση της πως ματαιώθηκαν:

  1. Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000 ευρώ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.
  2. Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000 ευρώ, από τα οποία 9.000.000 ευρώ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
  3. Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000 ευρώ.
  4. Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν ματαιώσεις πλειστηριασμών σε ακίνητα μεγάλης αξίας σε ακριβές περιοχές από «συλλογικότητες». Για τον λόγο αυτό, όπως λένε, ανακοινώνουν ποια ακίνητα – και σε βάρος ποιων- είναι οι πλειστηριασμοί που ματαιώνονται.

localStorage.clear();


Πηγή