Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Πρώην πορνοστάρ συνεργός σε άγρια δολοφονία

Πρώην πορνοστάρ συνεργός σε άγρια δολοφονία – Newsbeast

Η 23χρονη Lauren Wambles είναι γνωστή ως Aubrey Gold στον κόσμο της πορνογραφίας, την οποία έχει εγκαταλείψει πλέον οριστικά.

Και τώρα τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της και ένας ακόμα κατηγορούνται για τον φόνο ενός άντρα από τη Φλόριντα, το πτώμα του οποίου ανασύρθηκε προσφάτως από έναν ρηχό τάφο.

Κατηγορείται μάλιστα πως διαδραμάτισε κεφαλαιώδη ρόλο στη δολοφονία του 51χρονου Raul Guillen, όπως μεταδίδει το μέσο WTVY.

Ο Guillen ήταν αγνοούμενος από τις αρχές Ιουλίου και η σορός του ανασύρθηκε την προηγούμενη βδομάδα έξω από κωμόπολη της πολιτείας.

Όσο ζούσε, ξέρουμε πως για τελευταία φορά τον είδαν στο σπίτι του 43χρονου Jeremie Peters, με τη Wambles και τον 35χρονο σύντροφό της, William Parker, όπως μας λέει το ρεπορτάζ του δικτύου WDHN, παραθέτοντας αστυνομικές πηγές.

Η αστυνομία βρήκε ενδείξεις στο σπίτι του Peters που παρέπεμπαν στον φόνο του Guillen. Ο Peters κατηγορείται ως συνεργός σε ανθρωποκτονία, ενώ ο Parker και η Wambles αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο. Για λεφτά και ναρκωτικά έγιναν όλα, δήλωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Η κόρη του δολοφονημένου, Rosa Ambriz, που ζει στο Τέξας, αποκάλυψε ότι την προηγουμένη του φόνου ο πατέρας της είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της, και πρώην σύζυγό του, λέγοντας πως κινδυνεύει: «Είπε στη μαμά μου ότι είναι με ανθρώπους που πιστεύει πως είναι επικίνδυνοι και πως έπρεπε να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση».

Η Wambles μεταμορφώθηκε σε Aubrey Gold από το 2015-2018 και έπαιξε σε 31 ταινίες «ροζ» περιεχομένου.


Πηγή