Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πρώην πρωταγωνιστής σε γκέι ερωτικές ταινίες είναι καθηγητής μαθηματικών σε Πανεπιστήμιο

Τον γνώρισαν ως καθηγητή Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα της Ρώμης. Αυτό που δεν γνώριζαν μέχρι πρόσφατα ήταν πως ο καθηγητής μαθηματικών τους, Ruggero Freddi, ήταν παλαιότερα ένας δημοφιλής γκέι πορνοστάρ με το ψευδώνυμο Carlos Masi.

Το παρελθόν του έγινε γνωστό όταν ο ίδιος δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες κι ένα βίντεο του επιδεικνύει τους μύες του και κάποιος τον αναγνώρισε.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής στην Repubblica, ασχολήθηκε με την βιομηχανία του πορνό για τα χρήματα και δεν έχει αναστατωθεί καθόλου που αποκαλύφθηκε το παρελθόν του, λέγοντας πως δεν ήταν κάτι που έκρυβε.

«Μερικοί μαθητές δημοσίευσαν τη φωτογραφία μου σε ορισμένα σάιτς και έτσι αποκαλύφθηκε η προηγούμενη ζωή μου ως ηθοποιός σε πορνό» εξήγησε. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν ακριβώς μυστικό».

roger2

Ο Ruggero Freddi πρόσθεσε πως αρχικά ήθελε να εργαστεί στον τομέα της μηχανικής στην Ιταλία, αλλά η έλλειψη ευκαιριών των οδήγησε να αναζητήσει αλλού δουλειά. «Μου πρόσφεραν την ευκαιρία να κάνω ταινία στις ΗΠΑ. Και σκέφτηκα “γιατί όχι”; Μια δουλειά που με βοηθά να κερδίζω περισσότερα και είναι και διασκεδαστική» είπε ψαρακτηριστικά.

Υπέγραψε σε πρακτορείο, αλλά παραιτήθηκε το 2013 για να επιστρέψει στην Ιταλία και να πάρει το μεταπτυχιακό του στα μαθηματικά ενώ έχει και πτυχίο στη Μηχανική υπολογιστών

Ο Freddi συζεί με τον εδώ και 11 χρόνια σύντροφό του, επίσης πρώην γκέι πορνοστάρ και προσθέτει πως δεν έχει προβλήματα με το πανεπιστήμιο.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τις δύο καριέρες μου γιατί και οι δύο αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μου» καταλήγει.

localStorage.clear();


Πηγή