Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πυρά Παπαδημούλη σε Σχοινά για παρουσία σε εκδήλωση κόμματος -Η αιχμηρή απάντηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε σε αιχμές του Δημήτρη Παπαδημούλη για την παρουσία του σε εκδήλωση του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με tweet του κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν επειδή βρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση, γράφοντας: «Ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οφείλει δημόσιες εξηγήσεις για την συμμετοχή του σε εκδήλωση της νεολαίας του ακροδεξιού, με νεοφασιστικές ρίζες, κόμματος “Αδέλφια της Ιταλίας”. Ποιόν εκπροσώπησε κ για ποιό σκοπό; Φέρνω το θέμα με ερώτηση μου στην Κομισιόν».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος σχολίασε δηκτικά στο Twitter: «Αγαπητέ Δημήτρη ελπίζω να μην καταγγείλεις και τον Ενρίκο Λέτα που συμμετείχε επίσης, αλλά και την Πρόεδρο σου Ρομπέρτα Μετσολα που συναντήθηκε μαζί τους στο Στρασβούργο. Καλό καλοκαίρι!».

Ενώ και ο Βαγγέλης Δεμίρης, σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Σχοινά, έγραψε στο Twitter: «Φοβερή αποκάλυψη μετά από 8 μήνες. Ο Αντιπρόεδρος οντως συμμετείχε με 10αδες άλλους αξιωματούχους, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς από όλους τους χώρους ανάμεσα τους κι ο Ενρίκο Λέτα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας. Καλοκαιρινές ιστορίες».


Πηγή