Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πύργος: Νέες έρευνες της 6ης ΕΜΑΚ για τον αγνοούμενο Θύμιο Μπουγά

Συνεχίζονται οι έρευνες της 6ης ΕΜΑΚ στον Πύργο Ηλείας για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου Μπουγά. 

Ο Θύμιος Μπουγάς αγνοείται τις τελευταίες 14 ημέρες από την περιοχή του Πύργου όπου και διέμενε, έπειτα από συνεχείς επιθέσεις και bullying που δεχόταν από ομάδα νεαρών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr, το πρωί της Τετάρτης η 6η ΕΜΑΚ συνέχισε την αναζήτηση του άτυχου Θύμιο. Στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του συμμετείχε και ειδικός σκύλος ερευνών, με την αναζήτηση να διενεργείται ρώρα σε παλιά κτίρια και σημεία που συνήθιζε να κινείται και να μένει ο άτυχος 39χρονος. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα για την ανεύρεση του αγνοουμένου.

Φωτογραφία: pelop.gr
Φωτογραφία: pelop.gr

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Μαΐου εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά και ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, όμως οι πρώτες έρευνες ήταν άκαρπες και σταμάτησαν. Χθες ζητήθηκε εκ νέου η συνδρομή των διασωστών και σήμερα βρέθηκαν στο Επιτάλιο Ηλείας, αλλά για μία ακόμα φορά δεν βρέθηκαν σημάδια ζωής του 39χρονου.

Πύργος: «Είναι οργανωμένοι» λένε κάτοικοι για τα άτομα που έκαναν bullying

Κάτοικοι του Πύργου Ηλείας «ξεσπούν» για τις ομάδες ατόμων που βασάνισαν τον Θύμιο Μπουγά, εξηγώντας πως είναι γνωστοί στην περιοχή, καθώς παρενοχλούν συστηματικά και άλλους κατοίκους.

«Απειλούνε κόσμο, άμα τους πει κανένας κάτι μετά μαζεύονται όλοι απ’ έξω και αρχίζουν χτυπάνε πόρτες, σπάνε τζάμια. Δεν είναι παιδάκια, που παρεκτράπηκαν λίγο, είναι οργανωμένοι» λέει κάτοικος μιλώντας στο Mega.

«Είναι οργανωμένοι, είναι 11 άτομα, είναι χαρτογραφημένοι από τον κόσμο, είναι ή 10 ή 11 άτομα, είναι συγκεκριμένοι, από πριν τα Χριστούγεννα τρομοκρατούν όλη την πόλη, έχουν κάτι κροτίδες, είναι σαν χειροβομβίδες, 1 η ώρα τη νύχτα, στις 2, στις 3», ανέφερε κάτοικος. «Αυτοί οι ίδιοι βγάζουνε τα βιντεάκια, ζόριζαν τους ανθρώπους, τους ζορίζουν και όταν βγαίνουν από την πόρτα και κάνουν κίνηση να τους πούνε φύγετε από εδώ έστω αυτό, το τραβάνε βίντεο, ότι τους απείλησε», τόνισε χαρακτηριστικά, κάτοικος του Πύργου.


Πηγή