Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σάνα Μαρίν: Το twitter ξεσπαθώνει -«Αν κάνει καλά τη δουλειά της, γιατί ενοχλεί τους σεμνότυφους;»

Το πάρτι και ο χορός της Φινλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η ίδια η 36χρονη πρωθυπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ελσίνκι, αναφέρθηκε στο βίντεο, όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του άνδρα που μοιάζει με φιλί στον λαιμό της.

Σάνα Μαρίν: Δεν έκανα κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον άνδρα μου

Η Μαρίν αρνήθηκε ότι τη φίλησε στον λαιμό ο τραγουδιστής Olavi Uusivirta, και είπε ότι, απλώς, της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο, σε φιλικό κλίμα.

Ποια είναι η Σάνα Μαρίν που το απελευθερωμένο λάιφσταϊλ της «σκανδαλίζει» τους πουριτανούς της Ευρώπης

Σάνα Μαρίν: «Αν υπήρχε κρίση, θα είχα φύγει αμέσως από το πάρτι για να αναλάβω καθήκοντα μέσα στη νύχτα»

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το BBC.

Από την πλευρά του, ο γνωστός στη Φινλανδία τραγουδιστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο».

Υπήρξαν εκτεταμένες αναφορές για τα βίντεο -αυτό που δείχνει τη Μαρίν σε κλαμπ στο Ελσίνκι αλλά και ένα άλλο σε πάρτι σε σπίτι- στα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης, που δικαιολογούσαν τη χρήση των πλάνων ως σημαντικών για το δημόσιο συμφέρον.

Το βίντεο στο κλαμπ με το υποτιθέμενο φιλί:

Υπήρξαν ωστόσο άλλοι πολιτικοί του κόμματος της αντιπολίτευσης που επέκριναν τόσο την πρωθυπουργό όσο και τα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι μιλούν για πάρτι, αντί για πιο σημαντικά εσωτερικά προβλήματα.

Ο χορός της Σάνα Μαρίν στο πάρτι:

Φυσικά, το ελληνικό twitter δεν απείχε από τον σχολιασμό, με τους περισσότερους να υπερασπίζονται το δικαίωμά της να ζει όπως θέλει τις ιδιωτικές της στιγμές, αλλά και στηλιτεύοντας τη δημοσιοποίησή τους.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι παραλληλισμοί με εγχώριους πολιτικούς και τα γλέντια τους.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο twitter:

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αναφορές σε εγχώρια γλέντια πολιτικών – με έμφαση το ΠΑΣΟΚ.


Πηγή