Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Σκότωσε νεαρό με νοητική υστέρηση που φέρεται να βίασε την κόρη της

Μία συνταρακτική υπόθεση εκδίκησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις αρχές της Φλόριντα στις ΗΠΑ μετά τη φρικιαστική ανακάλυψη της αστυνομίας σε δάσος της περιοχής.

Μία γυναίκα συνελήφθη για τη δολοφονία ενός εφήβου, τον οποίο παρέσυρε σε δάσος και τον πυροβόλησε, καθώς -όπως ανέφερε ο Independent- τον υποψιαζόταν για τον βιασμό της κόρης της, όταν ήταν σε ηλικία 6 ετών. Η λεπτομέρεια που σοκάρει ακόμα περισσότερο ωστόσο είναι πως ο νεαρός είχε νοητική υστέρηση.

Η Κόνι Σέρμπου, μητέρα δύο παιδιών, κάλεσε η ίδια την αστυνομία μετά την επίθεση και τους είπε ότι είχε συναντήσει το θύμα της, τον 18χρονο Χαβιέ Σιέρα, σχετικά με το βιασμό της κόρης της, και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον.

Η γυναίκα στην ομολογία της ανέφερε πως είχε ως συνεργό μαζί της και τον αδελφό της, Τζον Βάργκας, 29 ετών. Ο Βάργκας πυροβολήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια διένεξης στο σημείο του εγκλήματος και αργότερα πέθανε.

Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν γραπτά μηνύματα μεταξύ της Σέρμπου και του Σιέρα, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος, τα οποία αποκάλυπταν το σχέδιο της γυναίκας να εκδικηθεί τον φερόμενο βιαστή της κόρης της. Ο Βάργκας δέχτηκε ένα πυροβολισμό στην κοιλιά, δήλωσε η αστυνομία. Τα δικαστικά έγγραφα δεν λένε ποιος πυροβόλησε το θύμα ενώ και τα δύο όπλα βρέθηκαν στο σημείο.

localStorage.clear();


Πηγή