Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σπορ αυτοκίνητο σήκωσε τζιπ στον αέρα

Μια παραμονή Πρωτοχρονιάς που θα τους μείνει αξέχαστη -για όχι και τόσο καλό λόγο- είχαν μια οικογένεια και τα τρία τους παιδιά που επέβαιναν σε ένα τζιπ, όπως και ένας οδηγός ενός supercar, που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Τόρτον, στην πόλη του Μπράντφορντ της Αγγλίας, όταν η οικογένεια ήταν έτοιμη να αναχωρήσει από το σημείο με το μαύρο όχημά της. Όμως, εκείνη την ώρα ήρθε με… φόρα ένα κίτρινο Audi R8 αξίας 110 χιλιάδων λιρών, όπως αναφέρει η Sun, το οποίο αφού αρχικά προσέκρουσε στο πίσω μέρος του τζιπ, στη συνέχεια το σήκωσε στον αέρα. Όσο για το όχημα που ξέφυγε της πορείας του, έκανε μια σβούρα και στη συνέχεια κατέληξε στην άλλη άκρη του οδοστρώματος.

Παρά το σοκ που υπέστη ο οδηγός του μαύρου Nissan, η πρώτη του ενέργεια με το που βγήκε από το όχημα που οδηγούσε, ήταν να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του οδηγού που προκάλεσε το τρομακτικό ατύχημα. Πάντως, η αγγλική εφημερίδα δεν έκανε λόγο για κάποιο θύμα από το συμβάν.

Δείτε το βίντεο:

localStorage.clear();


Πηγή