Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας επισκέφθηκε σήμερα η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, επισκέφθηκε το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου τον υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και επισκέφθηκαν νοσηλευόμενους και τους οικείους τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, ενώ ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε το 251 ΓΝΑ.

Χθες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε μονάδες της ΑΣΔΕΝ και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό. Ειδικότερα επισκέφθηκε:

  • Την 88η στρατιωτική διοίκηση, τον ναυτικό σταθμό, την 130η σμηναρχία μάχης και κλιμάκιο ιπταμένων και τεχνικών αεροσκαφών επιφυλακής, στη Λήμνο.
  • Το επιτηρητικό φυλάκιο του στρατού στην Παναγιά Οινουσσών.
  • Την 96η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, την κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και τον ναυτικό σταθμό στη Χίο. Κατά την παραμονή του στο νησί παρέστη σε εκδήλωση στις Καρυές, για τον εορτασμό της ημέρας παράδοσης της Χίου στην Ελλάδα το 1912 από τους Τούρκους, όπου αποκάλυψε αναθηματική στήλη και κατέθεσε στεφάνι στον χώρο της τελετής.
  • Το επιτηρητικό φυλάκιο του στρατού στο Αγαθονήσι.
  • Την 80ή Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, τον ναυτικό σταθμό και τον 5ο σταθμό αναφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κω.
  • Την προκεχωρημένη ναυτική βάση στη Σύρο.

Πηγή