Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο άτομα που έκαναν delivery ναρκωτικών στα νότια προάστια

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου δύο άνδρες, οι οποίοι φέρεται να έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν τη μοτοσικλέτα που επέβαιναν τα δύο άτομα στην περιοχή του Ελληνικού και σε έλεγχο που τους έκαναν εντόπισαν στην κατοχή τους 5 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 40,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, ενώ κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και η δίκυκλη μοτοσικλέτα και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας που είχαν στην κατοχή τους.

Αχαρνές: Σύλληψη 27χρονης που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης

Η μυστική έρευνα της DEA και ΕΛ.ΑΣ που οδήγησε στη σύλληψη τού 45χρονου Βρετανού που καταζητείται στις ΗΠΑ

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1 κιλό και 302 γραμμάρια κάνναβης, 14 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 6 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, αεροβόλο πιστόλι, αναδιπλούμενο μαχαίρι και 5.690 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε τι κατέσχεσαν οι Αρχές μετά τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων


Πηγή