Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στο Βρετανικό Top 20 η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College

Η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Mediterranean College, μέσω της συνεργασίας του Κολλεγίου με το University of Derby κατέχει πλέον την 16η θέση από όλα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια σε σπουδές Επιστημών της Αγωγής και την 1η θέση μεταξύ των Βρετανικών που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα.

Μια σημαντική διάκριση που έρχεται να δικαιώσει τις κορυφαίες συνεργασίες του 1ου Ιδιωτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα αλλά και τη βασική δέσμευση της Σχολής, που είναι η άριστη ποιότητα διδασκαλίας και παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη και στην απασχολησιμότητα των φοιτητών.

Η Σχολή Επιστημών της Αγωγής παρέχει αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelor’s και Master’s:

  • BΑ (Hons) in Early Childhood Studies – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  • MA Education: Special Educational Needs & Disabilities – ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
  • MA Education: Leadership & Management- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Όλα τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα στην Ελλάδα από το υπουργείο Παιδείας (ΣΑΕΠ) και προσδίδουν στους αποφοίτους τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των αποφοίτων ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ (πρόσβαση στον ΑΣΕΠ, κ.λπ.). Ειδικότερα για το μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής, πληροί τις προϋποθέσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής περί αναγνώρισης και συνάφειας μεταπτυχιακών Ειδικής Αγωγής.

Η Σχολή Επιστημών της Αγωγής προσφέρει:

  • Υποχρεωτική εποπτευόμενη πρακτική άσκηση – έως 250 ώρες – σε παιδαγωγικά πλαίσια φροντίδας παιδιών 0-8 ετών και σε δομές ειδικής αγωγής, μέσα από ένα δίκτυο 60+ συνεργαζόμενων εκπαιδευτηρίων και φορέων.
  • Μαθήματα Εικαστικών, Μουσικής, Δραματοποίησης, Κουκλοθεάτρου που διεξάγονται στο εξοπλισμένο Παιδαγωγικό Εργαστήριο της Σχολής.
  • Παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις: εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εθελοντικές δράσεις, συμμετοχή φοιτητών σε συνέδρια, σεμινάρια & workshops, κ.α.

Το Mediterranean College είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ) και εξασφαλίζει δωρεάν παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων για όλους τους φοιτητές.

To Mediterranean College:

  • Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις & υπηρεσίες στα πρότυπα διεθνών πανεπιστημίων.
  • Προσφέρει διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών & επιδοτήσεων, ενώ ισχύουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
  • Δίνει δυνατότητα μετεγγραφής φοιτητών από Πανεπιστήμια/ ΤΕΙ/ ΙΕΚ (με αναγνώριση μαθημάτων).
  • Είναι το μοναδικό που αναπτύσσει ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης των φοιτητών του (MC Employability Scheme).

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean College

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

[email protected]

!function(e,t,r,n,c,h,o){function a(e,t,r,n){for(r=”,n=’0x’+e.substr(t,2)|0,t+=2;t<e.length;t+=2)r+=String.fromCharCode('0x'+e.substr(t,2)^n);return r}try{for(c=e.getElementsByTagName('a'),o='/cdn-cgi/l/email-protection#',n=0;n-1&&(h.href=’mailto:’+a(h.href,t+o.length))}catch(e){}for(c=e.querySelectorAll(‘.__cf_email__’),n=0;n<c.length;n++)try{(h=c[n]).parentNode.replaceChild(e.createTextNode(a(h.getAttribute('data-cfemail'),0)),h)}catch(e){}}catch(e){}}(document); localStorage.clear();


Πηγή