Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το ιδιόχειρο ημερολόγιο του «ψευτογιατρού» -Είχε ζητήσει χρυσό αντί για χρήματα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος φέρεται να ζήτησε από συγγενή ασθενούς να τον πληρώσει για τις υπηρεσίες του με χρυσό. Συγκεκριμένα, πρότεινε να μετατραπούν τα χρήματα που θα έπαιρνε σε χρυσό στην Ελβετία, γιατί, όπως είπε ο ίδιος, έχει σταθερή αξία.

O 66χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει 200.000 ευρώ από μία μόνο ασθενή, μέσα σε δύο χρόνια, από το 2012 έως το 2014. Μάλιστα, η αρχική του διάγνωση ήταν πρόβλημα με μια φλεγμονή στο νύχι που θα χρειαζόταν μόλις δύο μήνες θεραπείας.

Ιδιόχειρο ημερολόγιο

Την ίδια στιγμή, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένα ιδιόχειρο ημερολόγιο ασθενών-θυμάτων, το οποίο κρατούσε ο ψευτογιατρός.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από το συγκεκριμένο ημερολόγιο να σχηματίσουν εικόνα για τον ακριβή αριθμό των ασθενών-θυμάτων του αλλά και για την πρακτική που ακολουθούσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν παρουσιαστεί στον ανακριτή ως θύματά του, ενώ κάποιοι έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τις Αρχές.

Ο ψευτογιατρός έκρυβε τα ίχνη του

Ο 66χρονος φρόντιζε, όταν πήγαινε στα σπίτια των ασθενών, να μην αφήνει πίσω του τα φιαλίδια που περιείχαν τα βλαστοκύτταρα μετά τις ενέσεις, σε μια προσπάθεια να σβήνει τα ίχνη του.


Πηγή