Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας: «Ο Μίχος είχε πελατολόγιο -Ήταν διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας»

Αποκαλύψεις για το προσωπείο που «φορούσε» ο Ηλίας Μίχος πριν τη δημοσιοποίηση της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, έρχονται συνεχώς στο φως.

Στη γειτονιά του 53χρονου παιδεραστή «ανοίγουν» στόματα, καθώς μετά τις αποκαλύψεις για τη νοσηρή του δράση, ενώνονται τα κομμάτια του παζλ σχετικά με τη συμπεριφορά που έβγαζε προς τα έξω.

Γυναίκα που ζει στη γειτονιά του Μίχου αποκαλύπτει στο MEGA πως ο δράστης ήθελε πάντα να δείχνει ένα καλό πρόσωπο, αυτό του οικογενειάρχη αλλά και εμπλεκόμενου με τα «κοινά», με διασυνδέσεις σε πολιτικό και θρησκευτικό χώρο, αλλά και συμμετοχή δωρεές.

«Είχε χτίσει ένα πολύ καλό όνομα εδώ στη γειτονιά. Και η σύζυγος και ο γιος του είχαν χτίσει καλό όνομα. Όλοι τους ήξεραν, τους σέβονταν, ήταν άνθρωποι που φαίνονται ευυπόληπτοι. Διακαώς προσπαθούσε να φτιάξει μία εικόνα ενός ανθρώπου που είχε διασυνδέσεις στον πολιτικό, στον θρησκευτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν άνθρωπος που έκανε δωρεές, βοηθούσε κόσμο γενικότερα», ανέφερε η γυναίκα.

«Είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση, θεωρώ θα βρουν κι άλλα παιδάκια»

Μάλιστα, πρόσθεσε πως αποκλείεται η δράση του να ξεκίνησε από τη 12χρονη: «Θεωρώ ότι δεν ξεκίνησε τώρα η δράση του κ. Μίχου, δεν μπορεί να έφτασε με τέτοια οργάνωση, με τέτοια μεθόδευση και να ξεκίνησε από την 12χρονη ξαφνικά. Θεωρώ πως η δράση του ξεκίνησε χρόνια πριν. Προφανώς ήξερε τι έκανε. Το έχτισε αυτό, το έχει ανάγει σε επάγγελμα, είχε στήσει μια ολόκληρη επιχείρηση. Είχε πελατολόγιο, είχε φτιάξει προφίλ, είχε, είχε, είχε… Άρα θεωρώ στην πορεία θα βρουν κι άλλα παιδάκια».

«Έβλεπες ένα κοριτσάκι που ήταν δημοτικό άντε αρχές γυμνασίου»

Στο μεταξύ, Παράλληλα, η ίδια γειτόνισσα διέψευσε τους ισχυρισμούς ορισμένων εκ των προφυλακισθέντων για τον βιασμό της 12χρονης ότι το κορίτσι έδειχνε μεγαλύτερης ηλικίας.

«Ούτε καν. Όχι. Αυτό είναι ψευδές, το ξέρω καλά το κοριτσάκι. Το έχω δει πολλές φορές να κυκλοφορεί και μόνο του και με τα αδερφάκια του. Είναι ένα παιδάκι. Εννοείται φαινόταν για 12, όχι για 17-18, σεμνά ντυμένο, με το τζινάκι του, το φουτεράκι του, τα αθλητικά του», είπε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα του Ηλία Μίχου.

«Το κοριτσάκι ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα, πάντα χαμογελαστή και σεμνά ντυμένο. Έβλεπες ένα κοριτσάκι που ήταν μικρό. Ούτε βαμμένο ούτε μεγαλίστικα ντυμένο. Καμία σχέση, έβλεπες ένα κοριτσάκι που ήταν δημοτικό άντε αρχές γυμνασίου. Το έβλεπες ήταν ανήλικο. Η οικογένεια ξέραμε ότι είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα», πρόσθεσε.

«Ήταν αισχρός ο Μίχος. Ήταν πολύ διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας»

Όσον αφορά το πως την αντιμετώπιζε ο Ηλίας Μίχος όταν εκείνη πήγαινε στο κατάστημά του να προμηθευτεί προϊόντα, τόνισε: «Ήταν πολύ διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας. Με κοιτούσε περίεργα, οι φιλοφρονήσεις του ήταν πάντα πολύ διαχυτικές, σε σημείο που με έκαναν να αισθανθώ άσχημα. Με κοιτούσε από πάνω ως κάτω».

Μάλιστα, αποκάλυψε και ένα περιστατικό που όπως τόνισε ήταν και το τελευταίο που είχε οποιαδήποτε επίδραση μαζί του: «Περπατούσα στο δρόμο και σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε μια χυδαία χειρονομία. Κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν αισχρός».

Υπενθυμίζεται ότι γυναίκες, αλλά και άνδρες που τον είχαν δει μιλούσαν για ένα άτομο, το οποίο χαρακτήρισαν «γλοιώδη», ενώ τόνισαν πως δεν ήταν μόνον η 12χρονη ανήλικη που είχε μπει στο στόχαστρό του.


Πηγή