Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Συμμετοχή Μητσοτάκη σε συζήτηση για τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις

Στις προοπτικές των ελληνογερμανικών σχέσεων θα εστιάσει η εκδήλωση, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, απόψε, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Kεντρικός προσκεκλημένος ο πρωθυπουργός, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του καθιερωμένου Πρωτοχρονιάτικου δείπνου που παραθέτει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Συνομιλίες Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις 20:00 σε πάνελ με τίτλο «Το Green Deal στο επίκεντρο των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων», όπου θα συνομιλήσει με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), Dr. Volker Treier και τον πρόεδρο του Πανευρωπαϊκού Συμβουλίου Χημικής Βιομηχανίας (Cefic) και πρόεδρο του Δ.Σ. της BASF SE, Dr. Martin Brudermüller.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, μέσω βίντεο, θα απευθύνει ο επικεφαλής της Καγκελαρίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και ομοσπονδιακός υπουργός Ειδικών Καθηκόντων, Wolfgang Schmidt, ενώ τη συζήτηση του πάνελ θα συντονίσει ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός.


Πηγή