Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με Πιτσιλή -Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της ψηφιοποίησης της ΑΑΔΕ εν μέσω κορωνοϊού

Συνάντηση με τον διοικητή της ΑΑΔΕ είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος της παρέδωσε την Έκθεση Απολογισμού της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το έτος 2021 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων για το έτος 2022.

Ο κύριος Πιτσιλής ενημέρωσε την κυρία Σακελλαροπούλου για τα αποτελέσματα της ψηφιοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας με έμφαση την εξυπηρέτηση των πολιτών, για τα επόμενα βήματα της ΑΑΔΕ και για τη δράση της σε διεθνές επίπεδο.

Σακελλαροπούλου: Το πρόγραμμα της ΠτΔ για την Τρίτη 5/7/22

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 9:10 το πρωί, θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη εναρκτήρια συνεδρίαση της 26ης Ετήσιας Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την ελληνική κυβέρνηση, στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi.

Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, (διαδικτυακά) και την πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας Μάια Σάντου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του Economist, στις 9:50, θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας.

Το απόγευμα στις 18.00, θα παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας 711 στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επί της οδού Νίκης 5, προς τιμήν του Τάσου Μπάνου.


Πηγή