Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στον Προμαχώνα Σερρών για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων

Για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων συνελήφθησαν πέντε άτομα στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν πέντε άτομα που μετέφεραν παράνομα είδη καπνού και αλκοολούχα ποτά στα οχήματά τους.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με όχημα 73,85 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 1.400 γραμμάρια καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων και ένας 57χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με όχημα 18,1 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 1.970 γραμμάρια καπνού και 30 πακέτα τσιγάρων.

Επίσης συνελήφθησαν τρεις Έλληνες υπήκοοι, ένας 47χρονος, ο οποίος μετέφερε με το όχημα του 1.200 γραμμάρια καπνού, ένας 70χρονος ημεδαπός, στο όχημα του οποίου βρέθηκαν 30 λίτρα αλκοολούχων ποτών και ένας 60χρονος, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό 48 πακέτα τσιγάρων και 600 γραμμάρια καπνού.

Τα αλκοολούχα ποτά και προϊόντα καπνού που εισήχθησαν παράνομα στη χώρα χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, κατασχέθηκαν, όπως επίσης και τα οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

localStorage.clear();


Πηγή