Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση απέρριψε τροπολογία για τις περιπτώσεις παιδιών όπως ο Σαϊντού Καμαρά

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την απόρριψη της τροπολογίας που κατέθεσε το κόμμα από την κυβέρνηση, για τις περιπτώσεις παιδιών όπως ο Σαϊντού Καμαρά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρει ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κυβέρνηση απορρίπτει την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Σαϊντού Καμαρά και τους άλλους μαθητές. Πέταξε έτσι την ευκαιρία να επανέλθουν οι διατάξεις που αφορούν στους ανθρωπιστικούς λόγους παραμονής στην Ελλάδα και τις οποίες είχε καταργήσει ο κ. Μητσοτάκης για να ικανοποιήσει ακροδεξιά απολιθώματα.

Η κυβέρνηση απορρίπτει την τροπολογία λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Σαϊντού, στην οποία, όπως σήμερα αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός επιδόθηκε για μια ακόμη φορά στο γνωστό του ρεσιτάλ υποκρισίας».

ΣΥΡΙΖΑ: Η συνάντηση Σαϊντού-Μητσοτάκη έγινε για τις κάμερες και τις φωτογραφίες

«Όλα έγιναν για τις φωτογραφίες και τις κάμερες. Στην πραγματικότητα δεν άλλαξε τίποτα τόσο για τον Σαϊντού, όσο και για εκατοντάδες Σαϊντού που φοιτούν ως ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει ένας φοβισμένος πρωθυπουργός δέσμιος στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του», τόνισε στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Πηγή