Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ολόκληρο το ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ αποτελείται από στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης, είπε ότι θα ανατρέψει το βαθύ κράτος που στηρίζεται σε μικροκομματικά τερτίπια. Κάτι που θέλουν όλοι οι Έλληνες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας ότι «αυτό που δεν είπε όμως, είναι ποιος έχτισε αυτό το πελατειακό κράτος». 

«Γιατί σήμερα, αποκαλύπτεται, ότι σχεδόν ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ, -που είχε διορίσει η κυβέρνηση- είναι στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας», υπογραμμίζει και καταλήγει:

«Ο ορισμός δηλαδή του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η λύση στην παθογένεια, είναι η παθογένεια».

Ποιοι είναι οι μεταβατικοί πρόεδροι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Υπενθυμίζεται πως τους μεταβατικούς προέδρους-διευθύνοντες συμβούλους σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ.

Οι ανωτέρω αναλαμβάνουν μεταβατικά αυτές τις θέσεις έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί προς τούτο δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Πηγή