Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τάσος Γαϊτάνης: «Οι πολιτικές της κυβέρνησης στοχεύουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών»

Απάντηση στην κριτική της αντιπολίτευσης για την ακρίβεια έδωσε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Μιλώντας στα Parapolitika 90,1, ο κ. Γαϊτάνης υπογράμμισε ότι αθροιστικά όλες οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν βοηθήσει να μειωθεί ο πληθωρισμός κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. «Οι πολιτικές μας είναι ρεαλιστικές και βοηθούν τα εισοδήματα των πολιτών για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πληθωριστική κρίση. Μειώσαμε τους φόρους, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, υπάρχει «το καλάθι του νοικοκυριού», δημιουργήσαμε 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και επιδοτήσαμε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών, ο Τάσος Γαϊτάνης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ξανακερδίσει, στο δρόμο προς τις εκλογές, το ποσοστό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις πως έχασε εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Έχω καθημερινή επαφή με τους πολίτες και βλέπω ότι ο κόσμος ακούει αυτά που λέμε. Αναγνωρίζει ότι έγιναν πολλά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά οι πολίτες έχουν τον πήχη ψηλά και περιμένουν από εμάς να κάνουμε τη νέα 4ετία ακόμα περισσότερα», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι στο κυβερνών κόμμα έχουν την πείρα να νικήσουν τις παθογένειες του παρελθόντος και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα των όσων έχουν πετύχει αυτή την 4ετια.


Πηγή