Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τέξας: Πέντε νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς -Ο ένοπλος δράστης διαφεύγει

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κατοικία στο Κλίβελαντ του Τέξας, μετέδωσε σήμερα το δίκτυο ABC News επικαλούμενο την τοπική αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11:31 μ.μ. τοπική ώρα, όταν αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto έλαβαν μια κλήση για παρενόχληση στο Cleveland του Τέξας – μια μικρή πόλη που βρίσκεται περίπου 55 μίλια βόρεια του Χιούστον.

Όταν όμως οι αρχές έφτασαν στην τοποθεσία βρήκαν αρκετά θύματα πυροβολημένα στο ακίνητο, ανέφερε η αστυνομία.

Τέξας: Ψήφισαν νόμο για να αναρτηθούν στα σχολεία οι Δέκα Εντολές -Στο πρόγραμμα ανάγνωση Βίβλου και προσευχή

Απίστευτο: Αγνοούμενη βρέθηκε ζωντανή σε όχημα βυθισμένο σε λίμνη, απίστευρη ιστορία στο Τέξας

Το μικρότερο θύμα των πυροβολισμών ήταν 8 ετών και δύο γυναίκες-θύματα ανακαλύφθηκαν στην κρεβατοκάμαρα ξαπλωμένες πάνω σε δύο επιζώντα παιδιά, δήλωσαν οι αρχές στο ABC News.

Ο ύποπτος είναι Μεξικανός

Ο ύποπτος είναι ένας Μεξικανός άνδρας οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και είναι μεθυσμένος, λένε οι αρχές. Αναζητείται ένας ισπανόφωνος άνδρας ύψους περίπου 1,80 μ., ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά να φοράει μπλε τζιν με μαύρο πουκάμισο και μπότες εργασίας και περιγράφεται ότι έχει κοντά μαύρα μαλλιά.

«Το μεξικανικό αρσενικό άτομο, είναι γνωστό ότι πυροβολεί με το 223 στην μπροστινή του αυλή, κάτι που φαίνεται από τους κάλυκες που βρίσκονται στην μπροστινή αυλή», δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto.

Τουλάχιστον 10 άτομα βρίσκονταν στο σπίτι όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο και όλα τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ οκτώ και 40 ετών.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Κλίβελαντ του Τέξας καλούνται να «παραμείνουν μέσα [και] να μείνουν μακριά» από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα, τις ηλικίες ή την πιθανή σχέση με τον ύποπτο, αλλά επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα όλοι σε ένα σπίτι, τα θύματα ήταν όλα από την Ονδούρα και ότι τέσσερα από τα θύματα κηρύχθηκαν νεκρά στον τόπο του εγκλήματος, ενώ το άλλο κηρύχθηκε νεκρό αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ενεργή σκηνή εγκλήματος και έρευνα, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι παρόλο που ο ύποπτος διαφεύγει, δεν πιστεύει ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή.


Πηγή