Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα Phi Divine Goods έρχονται από τη Χίο και μας συστήνονται

Η χρυσή τομή «φ» συναντάται στα μαθηματικά, την τέχνη, τη φύση γύρω μας. Είναι αυτή η τέλεια ισορροπία, που μας θυμίζει το μεγαλείο της ύπαρξης. Είναι όλα αυτά τα πολύτιμα αγαθά που κινητοποιούν τις αισθήσεις μας και μας καλούν να τα απολαύσουμε. Η «θεϊκή αναλογία» είναι ο γνώμονας όλων των εργασιών για την καλλιέργεια και παρασκευή των νέων ελληνικών προϊόντων Phi Divine Goods, που έρχονται από τη Χίο και τα νησιά του Αιγαίου.

Με αγάπη και μεράκι, ο Άγγελος και η Δάφνη, δημιούργησαν τη σειρά Phi Divine Goods και μοιράζονται μαζί μας το πάθος και το όραμά τους για την επιστροφή στη φύση και τις αδιαμφισβήτητες αξίες της.

Βιολογικά αρωματικά φυτά από ελληνικές ποικιλίες (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, δάφνη), θυμαρίσιο μέλι από τα ελληνικά νησιά και μέλι πεύκου με μαστίχα Χίου, έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο και χειροποίητα παραδοσιακά ζυμαρικά με μαστίχα Χίου ή με μανταρίνι Χίου αποτελούν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα των Phi. Τα προϊόντα παρουσιάζονται σε πολυτελή κουτιά τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν κατάλληλο δώρο σε πολλές περιστάσεις.

Τα Phi Divine Goods έρχονται για να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στα μυρωδικά, το μέλι, το λάδι, και τα ζυμαρικά και να προκαλέσουν έκρηξη γεύσης ακόμα και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

unnamed

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.phidivinegoods.com.

localStorage.clear();


Πηγή