Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Τα Cellier γιορτάζουν μαζί μας με μοναδικές συνθέσεις δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Τα Cellier γιορτάζουν μαζί μας με μοναδικές συνθέσεις δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Το 2020 θα είναι μια χρονιά καινοτομιών και επιτυχίας, χάρη στον αριθμό «είκοσι» που αντιστοιχεί στις έννοιες της φύσης και της ζωής. Η φύση μας χαρίζει την πρώτη ύλη και εμείς την αξιοποιούμε για την δημιουργία προϊόντων. Έτσι, λοιπόν, και οι παραγωγοί λαμβάνουν τους καρπούς των αμπελώνων και τους μετατρέπουν σε κάτι απολαυστικό. Τα Cellier επιλέγουν και συνδυάζουν για εσάς, τα καλύτερα, μέσα από τις νέες συνθέσεις δώρων που μας παρουσιάζουν.

Οι  συνθέσεις δώρων Cellier φέτος υμνούν την αέναη αυτή σχέση της φύσης με τον άνθρωπο, παρουσιάζοντας αληθινά και μοναδικά «δώρα» της φύσης προς αυτόν, δώρα που σέβονται τη γη που τα προσφέρει. Ένα ποτήρι εξαιρετικού κρασιού ή ένα κομψό απόσταγμα, από το εκάστοτε terroir και τον δημιουργό τους, μέχρι εκείνον που τελικώς θα τα απολαύσει, συμβολίζει την ένωση της φύσης με τον άνθρωπο, μέσα από τη συνεργασία για τη δημιουργία τους.

Προσφέρετε ένα δώρο καρδιάς, περιηγηθείτε στις φετινές συνθέσεις δώρων Cellier και επιλέξτε το ιδανικό για εσάς, είτε μέσα από τις προτάσεις τους, είτε δημιουργώντας τη δική σας σύνθεση. Με την απαραίτητη καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας των Cellier μπορείτε να πειραματιστείτε με αναρίθμητους συνδυασμούς κρασιών, αποσταγμάτων, delicatessen, αξεσουάρ κρασιού, αξεσουάρ για cocktails, πούρα και πολλά ακόμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν το δώρο σας προορίζεται για κάποιο εορταστικό τραπέζι, επιλέξτε με την βοήθεια των ειδικών το κατάλληλο κρασί ή απόσταγμα ανάλογα με το μενού.

Χαρίστε ένα ταξίδι γεύσεων στα φιλικά σας πρόσωπα με την αγορά ενός ξεχωριστού δώρου, προσεκτικά επιλεγμένου αποκλειστικά για εκείνους.

Μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Cellier σε Κηφισιά, Ψυχικό, Κολωνάκι και Λεωφόρο Συγγρού, αρκεί για να αντιληφθείτε το μεράκι και την αγάπη που τρέφουν οι άνθρωποι αυτοί για ένα αγαθό με μια τέτοια μακραίωνη ιστορία, όπως το κρασί και το απόσταγμα!

Αν πάλι δεν προλαβαίνετε, απολαύστε την περιήγηση σας στο eshop!


Πηγή