Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τη συνέλαβαν γιατί του έστειλε 65.000 μηνύματα

O κόσμος των γνωριμιών μπορεί να γίνει πολύ τρομακτικός κάποιες φορές, καθώς συχνά υπάρχει διάσταση μεταξύ ηλεκτρονικής πραγματικότητας και αληθινού κόσμου.

Κάτι που έμαθε καλά ένας Αμερικανός που αναγκάστηκε να πάει τελικά στην αστυνομία, καθώς η γυναίκα που γνώρισε στο ίντερνετ τον βομβάρδιζε καθημερινά με μηνύματα. Πεντακόσια μηνύματα τη μέρα, ακριβώς!

Η 31χρονη Jacqueline Ades κατηγορήθηκε τελικά με ένα σωρό αδικήματα και παραβάσεις, καθώς ήταν αποφασισμένη να τον κερδίσει πάση θυσία. Η εφημερίδα «Daily Mail» μας λέει πως οι δυο τους βγήκαν για ένα ραντεβού, η γυναίκα τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δεν δεχόταν πια το «όχι» ως απάντηση.

Τα 500 μηνύματα τη μέρα έγιναν τελικά 65.000, εκείνος πήγε ωστόσο στην αστυνομία πέρυσι τον Ιούλιο όταν την είδε να καραδοκεί μια μέρα έξω από το σπίτι του. Οι αστυνομικοί την απομάκρυναν από το σημείο, όταν και ξέφυγε το πράγμα και τα ερωτικά μηνύματα έγιναν απειλητικά.

Σύμφωνα με το δίκτυο ABC15, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα τον Απρίλιο, όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι του και την είδε στο online κύκλωμα ασφαλείας που έχει στην οικία του να παίρνει το μπάνιο της στην μπανιέρα του! Η αστυνομία τη συνέλαβε επιτόπου και βρήκε στο αμάξι της ένα κουζινομάχαιρο κρυμμένο κάτω από τη θέση του συνοδηγού, πακέτο με μερικές ακόμα απειλές που του έστειλε πως θα τον σφάξει και θα πλυθεί με το αίμα του.

Ακόμα και στο γραφείο του είχε πάει κάποια στιγμή προσποιούμενη τη σύζυγό του, για τέτοια πράγματα μιλάμε. Εκείνη μίλησε από το κρατητήριο στο ABC15: «Ένιωσα πως είχα γνωρίσει την αδελφή ψυχή μου και πίστευα πως θα κάναμε ό,τι και όλοι οι άλλοι, θα παντρευόμασταν και θα ήταν όλα καλά»…

localStorage.clear();


Πηγή