Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα δύο θύματα του εκτελεστή στη Νέα Σμύρνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εκτελεστή των δύο Αλβανών στη Νέα Σμύρνη στην κατάμεστη πλατεία το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο εκτελεστής, που επέλεξε να δολοφονήσει τον 41χρονο που φαίνεται ότι ήταν και ο κύριος στόχος, σε μια ώρα και στιγμή που υπήρχε πλήθος κόσμου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής και σε ένα από τα κατάμεστα καταστήματα ήθελε προφανώς να στείλει με αυτή την κίνηση συγκεκριμένα μηνύματα.

Στην ΕΛΑΣ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες σχετικά με το παρελθόν των δύο ατόμων που δολοφονήθηκαν και ειδικά του 41χρονου, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Εντωμεταξύ στη δημοσιότητα δόθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση των δύο θυμάτων.

Ο 41χρονος έφερε τρία διαμπερή τραύματα, δύο εκ των οποίων ήταν θανάσιμα. Η μία σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι, η δεύτερη δεξιά στο θώρακα και η τρίτη αριστερά στο θώρακα πάνω από τη μασχάλη. Ο 41χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για οπλοκατοχή και για τον νόμο περί παράνομων παιγνίων.

Ο 44χρονος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, είχε διαμπερές τραύμα από μια σφαίρα, αριστερά κάτω από το θώρακα στην κοιλιά που του χτύπησε το νεφρό, αρτηρίες και βγήκε από τη σπονδυλική στήλη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση κατέληξε από αιμορραγία.

Νέα Σμύρνη: Ολα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα αλβανική μαφία και ναρκωτικά

Στο στόχαστρο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν μπει το παρελθόν και οι επαφές του 41χρονου, καθώς θεωρείται βέβαιο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στο πλαίσιο ενδεχομένως της δράσης της αλβανικής μαφίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία στις Αρχές που να αναφέρει πως ανήκε σε κάποια ομάδα της νύχτας, με το σενάριο η επίθεση να σχετιζόταν με υπόθεση ναρκωτικών να ενισχύεται.


Πηγή