Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τον χώρισε και εκείνος τη διαπόμπευε στο διαδίκτυο -«Έφτασε κοντά στην αυτοκτονία» η νεαρή μητέρα

Απίστευτο διασυρμό έζησε μια νεαρή μητέρα μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, καθώς εκείνος έφτιαχνε ψεύτικα προφίλ με τα στοιχεία της στα social media.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως μετέδωσε το κανάλι Star, ο άνδρας δημιούργησε ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα στοιχεία της, στα οποία την εμφάνιζε ως γυναίκα που παρέχει ερωτικές υπηρεσίες.

«Έφτασα στο σημείο να θέλω να βάλω τέλος στη ζωή μου» είπε η γυναίκα μιλώντας στο Star, αμέσως μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της.

Η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της κράτησε έξι μήνες, αλλά ο εφιάλτης της άρχισε λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή κόντεψε να φτάσει στην τρέλα, όταν οι φίλοι της τής είπαν ότι βρήκαν τα ψεύτικα προφίλ, στα οποία αναζητούσε, δήθεν, ερωτικούς συντρόφους.

«Είχε φτάσει κοντά στην αυτοκτονία», λέει η δικηγόρος της νεαρής μητέρας που διαπόμπευε ο πρώην σύντροφός της

«Είχα φθάσει στο σημείο, γιατί μου έστελνε στα μηνύματα “θα σε κάνω να κρεμαστείς, θα σε αναγκάσω να αυτοκτονήσεις, θα πας σε γιατρούς, δεν υπάρχει να γλιτώσεις”, είχα φθάσει όντως σε σημείο τέτοιο. Ήταν πολύ μεγάλο το ρεζίλι όλο αυτό. Μου έστελνε και ειρωνικά μηνύματα, του τύπου “τι έγινε, γιατί έχεις γεμίσει όλη την πόλη μας με το κινητό σου, το γύρισες στις βίζιτες;”».

Ο άνδρας συνελήφθη και τότε σταμάτησε η παρενόχλησή της, ενώ, όπως είπε η δικηγόρος της, η ψυχολογία της ήταν πάρα πολύ άσχημη και ήταν ένα βήμα πριν την αυτοχειρία.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, αρνείται ότι είχε φτιάξει τα προφίλ.

Επίσης, η γυναίκα δήλωσε ότι ο πρώην σύντροφός της πήγαινε κάτω από το σπίτι της τα βράδια και έγραφε στην είσοδο του σπιτιού τα στοιχεία της, ενώ είχε σβήσει από το κουδούνι το όνομά της και είχε γράψει «πο@@@@α», σύμφωνα με τη μαρτυρία της στο Star.

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 54 μήνες φυλάκιση, αλλά η ποινή του στο Εφετείο μειώθηκε στους 11 μήνες.


Πηγή