Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Τους προσέλαβε να ικανοποιήσουν τη σεξουαλική φαντασίωση του και πήγαν σε λάθος σπίτι

Τους προσέλαβε να ικανοποιήσουν τη σεξουαλική φαντασίωση του και πήγαν σε λάθος σπίτι

Αυτή η σεξουαλική φαντασίωση πήγε σίγουρα στραβά! Ο λόγος για έναν άνδρα που προσέλαβε, μέσω Facebook, άλλους δύο για να του ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις, οι οποίες περιλάμβαναν το δέσιμό του στο κρεβάτι και το χτύπημά του μία σκούπα και εκείνοι πήγαν σε λάθος σπίτι!

Ο άνδρας από τη Νέα Νότια Ουαλία έκλεισε το ραντεβού, όμως ξέχασε να ενημερώσει τους άνδρες ότι είχε μετακομίσει. Και έτσι όταν εκείνοι έφτασαν στο σπίτι κρατώντας ένα σκουπόξυλο και μαχαίρια έπεσαν μπροστά στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη, που τους είδε πάνω από το κεφάλι του στο κρεβάτι με τα σύνεργα που θα χρησιμοποιούσαν στη φαντασίωση.

Συνειδητοποιώντας το λάθος τού ζήτησαν ευγενικά συγγνώμη, τον χαιρέτησαν κι αποχώρησαν. Εκείνος όμως έντρομος κάλεσε την Αστυνομία!

Οι δύο άντρες βρήκαν το σωστό σπίτι και όταν ο πελάτης είδε το μαχαίρι τους ζήτησε να το αφήσουν στο αυτοκινητό τους. Όμως η Αστυνομία δεν άργησε να έρθει και γρήγορα κατέληξαν με χειροπέδες αναφέρει το BBC.

Σύμφωνα με τον δικαστή οι πράξεις τους, αν και ασυνήθιστες, δεν ήταν εσκεμμένες. «Κουβαλούσαν τα μαχαίρια, για να τα χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού φαντασίας και δεν είχαν πρόθεση να εκφοβίσουν κάποιον» είπε.


Πηγή