Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Το ανανεωμένο site της e-fresh.gr κερδίζει τις εντυπώσεις

Το ανανεωμένο site της e-fresh.gr κερδίζει τις εντυπώσεις

Με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή η ανανεωμένη εικόνα του site της e-fresh.gr είναι πλέον στον αέρα.

Κρατώντας σταθερή την βασική αισθητική που αγαπήθηκε από τους καταναλωτές, η e-fresh.gr ανέπτυξε μια custom λύση για τον ιστότοπό της απολαμβάνοντας πλεονεκτήματα ευελιξίας και γρήγορης απόκρισης. Η βελτίωση στην ταχύτητα του site που δημιουργήθηκε αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής αγγίζει το 60% δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να ολοκληρώσουν ακόμη πιο γρήγορα τις παραγγελίες τους.

Παράλληλα νέα χρηστικά features προστέθηκαν, όπως η δυνατότητα αναζήτησης με φωνητική εντολή που ακούει και ανταποκρίνεται άμεσα στην ελληνική γλώσσα. Το έργο αναπτύχθηκε και ολοκληρώθηκε εσωτερικά, από την ομάδα προγραμματιστών της e-fresh.gr

Η e-fresh.gr στοχεύει στην διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της μέσα από την ανάπτυξη τόσο των online όσο και των offline υποδομών για την βέλτιστη εμπειρία των πελατών της.

** Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 350.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή