Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το «μενού» της φετινής Εβδομάδας για τον Έλβις

Ο Έλβις Πρίσλεϊ αποτελεί μέχρι και σήμερα τον «βασιλιά» του ροκ εν ρολ. Οι θαυμαστές του είναι ακόμη πολύ ένθερμοι και από την ημέρα που πέθανε, στις 16 Αυγούστου του 1977, στο Μέμφις, σε ηλικία 41 χρόνων, αρκετοί από αυτούς πραγματοποιούν προσκύνημα στο Γκρέισλαντ, με σκοπό να κρατούν ζωντανή τη μνήμη του.

Φέτος, στα πλαίσια της Εβδομάδας για τον Έλβις, που γίνεται στην πόλη του Τενεσί όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ξεχωρίζουν -μεταξύ άλλων- μία εκδήλωση για την σταδιοδρομία της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και ένα πάρτι παρουσίασης του νέου της άλμπουμ.

Η Εβδομάδα του Έλβις, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη, περιλαμβάνει τα συνήθη σκηνικά, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων καλλιτεχνών αφιερωμάτων, δημοπρασίας αναμνηστικών αντικειμένων και αγρυπνία υπό το φως των κεριών που αρχίζει το βράδυ πριν από την επέτειο του θανάτου και συνεχίζεται μέχρι την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, περιλαμβάνονται επίσης το εκθετήριο «Lisa Marie: Growing Up Presley», το οποίο διερευνά την παιδική της ηλικία και τη σταδιοδρομία της, ενώ παρουσιάστηκε και το νέο της άλμπουμ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ένα ντουέτο της μαζί με τον πατέρα της.

Η Εβδομάδα του Έλβις θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία στις 18 Αυγούστου, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα την παρακολουθήσουν περίπου 25.000 με 40.000 άτομα.

localStorage.clear();


Πηγή