Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το νέο βίντεο που πυροδότησε σενάρια για τη Μελάνια και τον Τραμπ

Ακόμη ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πυροδοτώντας νέα σενάρια για σύννεφα στη σχέση τους.

Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μια άβολη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι τη Δευτέρα την ώρα που κατευθύνεται προς το αεροπλάνο προκειμένου να πετάξει για το Οχάιο. Στο βίντεο που κατέγραψε το NBC News, φαίνονται οι Ντόναλντ και Μελάνια να περπατούν προς το αεροσκάφος. Η Πρώτη Κυρία φοράει ένα μακρύ κίτρινο, το οποίο έχει ρίξει στους ώμους της. Τα χέρια της βρίσκονται μέσα από το παλτό, χωρίς να τα έχει περάσει στα μανίκια.

Κάποια στιγμή φαίνεται ο Τραμπ να προσπαθεί να της πιάσει το δεξί χέρι, χωρίς όμως επιτυχία. Μετά από έναν χαιρετισμό, οι δύο συνεχίζουν να περπατούν προς το αεροσκάφος.

Το στιγμιότυπο δεν πέρασε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν μάλιστα ότι δεν ήταν τυχαία ριγμένο στους ώμους και όχι φορεμένο κανονικά το παλτό! «Συνειδητοποιώ ότι η Μελάνια έχει ρίξει το παλτό στους όμως διότι έτσι το κάνει αδύνατο στον Ντόναλντ το να της κρατήσεις το χέρι», έγραψε ένας σχολιαστής.

ghdfuioh3

ghdfuioh4

localStorage.clear();


Πηγή