Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τραγική ειρωνεία στην Πρέβεζα: Ο 41χρονος σκοτώθηκε στην έκρηξη λίγο πριν αλλάξει εργασία

Στο φως έρχονται νέες πληροφορίες για την έκρηξη στην Πρέβεζα, σε συσκευαστήριο ψαριών, στην περιοχή Χόχλα Καναλακίου, με θύμα έναν 41χρονο Έλληνα και έναν 49χρονο Αλβανό.

Ο 41χρονος που έχασε τη ζωή του, ήταν από τον Μύτικα Πρέβεζας, πατέρας τριών παιδιών και σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν εργατικός και πολύ καλός στην δουλειά του.

Έκρηξη στην Πρέβεζα: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου -Πατέρας τριών παιδιών ο ένας από τους δύο νεκρούς

Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από έκρηξη σε συσκευαστήριο ψαριών

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, τα χιλιόμετρα που έκανε καθημερινά ήταν πολλά, για αυτό και δέχτηκε πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα 3 ανήλικα αγγελούδια του.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον Πρεβεζάνο επιχειρηματία, ο οποίος μαθαίνοντας το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε με το onprevezanews.gr και μετέφερε την πρόταση που είχε κάνει στον 41χρονο.

«Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του», είπε ο επιχειρηματίας.

Κάτοικοι του Μύτικα είπαν ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά στην περιοχή. εργατικός, φιλότιμος, στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

Όμως η μοίρα ήθελε να παίξει άλλα παιχνίδια για την οικογένειά του 41χρονου, όπου ένα τραγικό συμβάν του στέρησε τη ζωή.

Η σύζυγός του έχασε πριν χρόνια τις 2 αδερφές της σε τροχαίο

Η έκρηξη έγινε αισθητή στην περιοχή και πολύ γρήγορα η Πρέβεζα πληροφορήθηκε την τραγική είδηση. Σύμφωνα με δηλώσεις φίλου του 41χρονου που σκοτώθηκε, «η γυναίκα του είχε χάσει πριν χρόνια και τις δυο αδερφές της μαζί σε τροχαίο και τώρα χάνει και τον άντρα της».

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Δύο συλλήψεις για την τραγωδία

Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Ήδη έχουν συλληφθεί ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μαζί με τον 39χρονο, που την ώρα του δυστυχήματος ήταν υπεύθυνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος Αλβανός που έχασε την ζωή του, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και τότε είχε κινδυνεύσει να χάσει το μάτι του. Ο ιδιοκτήτης της μονάδας του είχε κάνει παρατήρηση και τότε το θέμα είχε λήξει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το εργατικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη από κάποιες σωλήνες με οξυγόνο που περνούσαν από το σημείο που γίνονταν οι εργασίες και δεν είχαν απομονωθεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγή