Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τραυματίστηκαν αδέλφια με δίκυκλο στη Λαμία

Δύο αδέρφια, ηλικίας 19 και 10 ετών, τραυματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στα Ρεβένια Λαμίας, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μάνου Χατζηδάκι και Άρη Βελουχιώτη, μετά από σύγκρουση του δικύκλου τους με αυτοκίνητο.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα, έξω από το σούπερ – μάρκετ Γαλαξίας στη συμβολή με την οδό Άρη Βελουχιώτη. Το παλιό μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος ερχόταν από το Παγκράτι προς Καλύβια, ενώ το μηχανάκι με οδηγό τον 19χρονο και συνεπιβάτη τον 10χρονο αδελφό του κινούνταν κανονικά από Καλύβια προς Παγκράτι.

Ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε όμως να στρίψει αριστερά, προς την οδό Άρη Βελουχιώτη, χωρίς να δει το δίκυκλο με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα αν συγκρουστούν.

Τα δύο παιδιά, που δε φορούσαν κράνος,  τραυματίστηκαν και διακομίστηκνα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Στο σημείο έφτασε αρχικά πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, ενώ για το συμβάν την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

localStorage.clear();


Πηγή