Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τροχαίο-σοκ στην παραλιακή με σύγκρουση ΙΧ: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, με σφοδρότατη σύγκρουση τριών ΙΧ και μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο νεκροί, οι σοροί των οποίων μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, και δύο τραυματίες που διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκ των τραυματιών, η κατάσταση του ενός χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη, ενώ ο δεύτερος είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση την πρώτη εκτίμηση και οι νεκροί και οι δύο τραυματίες προέρχονται από το ίδιο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα, ενώ από την καραμπόλα παρασύρθηκαν και πεζοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα (πάνω από 180 χλμ./ώρα). Ο οδηγός του -ο οποίος είναι νεκρός- έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε άλλα ΙΧ.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα ΙΧ κόπηκε στη μέση, τα υπόλοιπα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξεριζώθηκαν και φοίνικες.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν και απεγκλώβισαν άτομα.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το σημείο όπου συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο είναι λίγο μακρύτερα από εκεί που έχασαν τη ζωή τους ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο Mad Clip και έχουν συμβεί δεκάδες τροχαία δυστυχήματα.

Δείτε σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο:

Φωτογραφία: ert
Φωτογραφία: ert

Πηγή