Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τσίπρας: Μήπως ξέρετε τίποτα αληθινές δημοσκοπήσεις, αντί για τις ψεύτικες;

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον ότι «ωρύεται, στοχοποιεί, υβρίζει και δεν αρθρώνει επιχειρήματα», ενώ χαρακτήρισε «θεατρικό» το στυλ ομιλίας που έχει υιοθετήσει.

Διερωτήθηκε γιατί, αν πράγματι ισχύουν τα όσα λέει περί απώλειας της εμπιστοσύνης της κοινωνίας και της Βουλής προς την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο νευρικός, σχολιάζοντας: «Μήπως ξέρετε τίποτα αληθινές δημοσκοπήσεις να μας τις πείτε κι εμάς να χαρούμε, που διαβάζουμε τόσο καιρό τις ψεύτικες;».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Υπενθύμισε εξάλλου πως ο ίδιος προκάλεσε τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης, παρότι δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει, επισημαίνοντας πως «θα μπορούσα να απευθύνομαι στην αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, την οποία και δεν θα κερδίζατε όπως και την προηγούμενη φορά». Όπως εξήγησε, το έκανε «με πλήρη επίγνωση της ιστορικότητας των στιγμών αλλά κυρίως με πλήρη αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στο κοινοβούλιο, τον ελληνικό λαό, την δημοκρατία».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή