Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τυχαίος έλεγχος στην Καισαριανή αποκάλυψε διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι -40χρονος ο δράστης

Ένας τυχαίος έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. σε γειτονιά της Καισαριανής, αποκάλυψε μια διάρρηξη που είχε σημειωθεί σε κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι.

Όπως προέκυψε, δράστης είναι ένας 40χρονος ο οποίος κίνησε τις υποψίες στον Αρχών την περασμένη Παρασκευή (16/9). Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και ξεκίνησαν να τον ψάχνουν. Στο σακίδιό του βρέθηκε πληθώρα από κοσμήματα, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία. Άμεσα τον οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος κρυβόταν πίσω από τη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Τσακάλωφ, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Πώς ο 40χρονος «τρύπωσε» μέσα στο κοσμηματοπωλείο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος άνδρας κατάφερε και μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, κόβοντας ένα κάγκελο, ενώ στη συνέχεια από ανασφάλιστη πόρτα βρέθηκε στην ισόγεια αποθήκη της επιχείρησης. Εκεί «άδειασε» μια ξύλινη συρταριέρα, μέσα στη οποία υπήρχαν χρυσαφικά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούν την υπόθεση, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών και επιβεβαίωσε το συμβάν. Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε ενημερωθεί για την κλοπή από υπάλληλο του κοσμηματοπωλείου.


Πηγή