Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Υποβάλλει την αλεπού της σε αυστηρή χορτοφαγική διατροφή γιατί η ίδια είναι vegan

Η vegan ακτιβίστρια, φιλόζωος και YouTuber, Sonia Sae, έχει μετατραπεί σε κόκκινο πανί για την online κοινότητα, κι αυτό γιατί ταΐζει το κατοικίδιό της, μια αρσενική αλεπού, αποκλειστικά με ζαρζαβατικά.

Ο Τζουμάντζι, όπως λένε την αλεπού, θα τρεφόταν φυσικά και με κρέας στην άγρια φύση, εκείνη πάντως τον ταΐζει γατοτροφή χωρίς κρέας. Κάτι που ακόμα και φιλοζωικές έχουν ισχυριστεί ότι μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες για την υγεία του ζώου.

Η ίδια δεν το δέχεται πάντως αυτό και μιλά για τα οφέλη που έχει στην αλεπού της το γεγονός ότι τρέφεται με χόρτα. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, κάποιος κάλεσε την αστυνομία και η υπόθεση ερευνάται πλέον από τις Αρχές.

Ο Τζουμάντζι

Από αντίστοιχα δημοσιεύματα, για τα οποία ελέγχεται πάντως η αξιοπιστία τους, μαθαίνουμε πως η αλεπού έχει χάσει τμήμα της όρασής της και της γούνας της, όλα εξαιτίας της αυστηρής χορτοφαγικής διατροφής.

«Η Sonia αρνείται να ακούσει τους ειδικούς που εμφανίζονται αποτροπιασμένοι από το πώς συμπεριφέρεται στον Τζουμάντζι … Μεταξύ αυτών είναι μερικά καταφύγια ζώων, κέντρα αλεπούδων, αλλά και ειδικοί κτηνίατροι», λέει χαρακτηριστικά ένας από αυτούς που την κατηγορούν για κακοποίηση ζώου.

tlfn7imo
Μια υγιής αλεπού του είδους της στην άγρια φύση

«Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε για την υγεία του», απαντά εκείνη, «είναι σε καλή φόρμα, οι εξετάσεις αίματος είναι καλές, είναι υγιής, παιχνιδιάρης και δεν δείχνει ίχνη υποσιτισμού εδώ και 3 χρόνια».

Τι θα γίνει τελικά και αν συνιστά όντως κακοποίηση ζώου, θα φανεί στους επόμενους μήνες, καθώς πολλοί έχουν ορκιστεί να μην αφήσουν την υπόθεση να περάσει στα «ψιλά»…

localStorage.clear();


Πηγή