Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Φορολογικό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει με τις e-αποδείξεις για διαζευγμένους

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση, πώς θα δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, η 37η Δημόσια Κλήρωση για τις συναλλαγές Ιανουαρίου 2020.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό σε αυτήν, θα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS, να μπείτε στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.


Πηγή