Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν θανάσιμα 52χρονο επειδή τάιζε αδέσποτα -Αδέρφια οι φονιάδες, συνελήφθησαν

Με μπουνιές και κλοτσιές χτυπούσαν έναν 52χρονο, δύο άνδρες που συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, μετά από διένεξη που οδήγησε στον θάνατό του.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο άνδρας κατέληξε.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 52χρονος μετά από καυγά -Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσαν επειδή τάισε αδέσποτη γάτα

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δύο τους να χτυπούν τον 52χρονο. Μαρτυρία αναφέρει πως η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως με Μαδύτου, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία. 

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ως αίτιο του καυγά «προβλήματα γειτνίασης». Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το θύμα αγαπούσε τα αδέσποτα, τόσο γατιά όσο και σκυλιά της γειτονιάς, τα οποία προσπαθούσε να φροντίζει συστηματικά, κάτι που εξόργιζε τους αδίστακτους δολοφόνους.


Πηγή