Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Φρίκη στον Αλιάκμονα: Πέταξε το βρέφος στο νερό και πήγε για ρεβεγιόν -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα με θύμα ένα βρέφος μόλις 11 μηνών, το οποίο πέταξε η μητέρα του στον Αλιάκμονα και το άφησε να πνιγεί.

Η 29χρονη γυναίκα μητέρα το βρέφους, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ενημέρωση της αστυνομίας έφυγε από το σπίτι της στο χωριό Σταυρός Ημαθίας μαζί με το μωρό της, ωστόσο επέστρεψε μια μέρα μετά, χωρίς αυτό. Και έτσι έγινε η καταγγελία στις αρχές και ξεκίνησε η έρευνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει ως τώρα στο φως η γυναίκα πήγε με ταξί στο φράγμα της Βέροιας στον Αλιάκμανο έχοντας μαζί της το 11 μηνών μωρό της και το πέταξε στα παγωμένα νερά του ποταμού. Οπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση το μωρό ήταν ζωντανό όταν πετάχτηκε στον Αλιάκμονα και πέθανε από πνιγμό. Στο σώμα του βρέθηκαν δαγκωματιές που έγιναν μετά το θάνατό του.

Ηταν η ίδια η παιδοκτόνος που στο τέλος έσπασε και ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα, στο φράγμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και εκείνη πήγε σε ξενοδοχείο για να αλλάξει χρόνο.

Αρχικά τους έλεγε πως άφησε το κοριτσάκι της, σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή και δεν ήξερε τι συνέβη στη συνέχεια.

Πήγε μάλιστα τους αστυνομικούς στο σημείο, στο φράγμα του Αλιάκμονα, όπου πέταξε στο νερό το παιδί της. Δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν στα νερά της τεχνητής λίμνης και ανέσυραν το 11 μηνών μωρό που επέπλεε νεκρό.


Πηγή