Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Φως στο Τούνελ»: Το νέο τρέιλερ της εκπομπής για την Πάτρα -«Δεν υπήρχε έρωτας», λέει ο Δασκαλάκης

Σε αποκαλύψεις αναμένεται να προχωρήσει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που έρχεται σήμερα Παρασκευή (15/4) για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Στο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε χθες, η Αγγελική Νικολούλη προϊδεάζει τους τηλεθεατές για το τι θα παρακολουθήσουν στο «Φως στο Τούνελ». Μεταξύ αυτών, άγνωστες συνομιλίες της δημοσιογράφου με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, θα προβληθεί και το β’ μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη. «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα», ακούγεται να λέει ο πατέρας των τριών παιδιών, την ώρα που ιατροδικαστές από Ελλάδα και εξωτερικό μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή για τις παρόμοιες υποθέσεις που στο τέλος η αλήθεια έλαμψε.

Το νέο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε το τρέιλερ από το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη που θα προβληθεί σήμερα στις 23:20 μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Θα τη σκοτώσω»

Υπενθυμίζεται ότι στο α’ μέρος της συνέντευξης που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης έβγαλε οργή για την Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όλο αυτό το διάστημα ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά».


Πηγή