Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Χανιά: Απολογείται ο 23χρονος για τον ομαδικό βιασμό της 21χρονης

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να απολογηθεί ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της 21χρονης για ομαδικό βιασμό, στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις στον 23χρονο από τον εισαγγελέα, για ασέλγεια και σωματικές βλάβες. Παράλληλα, για την υπόθεση του βιασμού της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία, κατηγορείται και ένας 19χρονος.

Το χρονικό του περιστατικού στα Χανιά

Η τουρίστρια από τη Σουηδία η οποία διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων, γνώρισε δύο νεαρούς Ελληνες, ηλικίας 19 και 23 ετών. Οι δύο νεαροί της πρότειναν να την συνοδέψουν μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, αλλά όπως κατήγγειλε η γυναίκα, οι δύο άνδρες την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και συγκεκριμένα, στην παραλία του Πλατανιά, όπου την βίασαν.

Η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από την υψηλή κατανάλωση αλκοόλ. Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του kriti360.gr, η άτυχη κοπέλα πέρα από θύμα βιασμού φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε από τους δράστες ηλικίας 23 και 19 ετών.

Μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών και ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία.


Πηγή